Polityka prywatności

Dane osobowe

Jako właściciel serwisu Pobieramysie.pl dbamy o bezpieczeństwo powierzonych nam danych zarejestrowanych Par oraz Firm. Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku
o ochronie danych osobowych każda Para oraz Firma mają prawo do wglądu w swoje dane, znajdujące się w bazie portalu, jak również do ich poprawienia oraz do żądania usunięcia. Do danych osobowych, znajdujących się w bazie Portalu, nie mają dostępu osoby trzecie - nie udostępniamy oraz nie sprzedajemy danych osobowych osobom trzecim
(nie dotyczy danych świadomie publikowanych przez Pary oraz Firmy na stronach Portalu).

Rejestracja w portalu

Podczas rejestracji w Portalu Para jest proszona o podanie adresu e-mail.
Podanie pozostałych danych osobowych nie jest obowiązkowe, aby stworzyć konto.
Rejestrująca się Firma jest proszona o podanie imienia i nazwiska osoby zgłaszającej firmę, jak również nazwy firmy, jej NIPu oraz adresu e-mail. Numer NIP jest wymagany w celu potwierdzenia, że zgłaszany podmiot prowadzi działalność gospodarczą.

Pliki Cookie (tzw. ciasteczka)

Niektóre obszary Portalu wykorzystują pliki cookie, czyli pliki tekstowe zapisywane na komputerze użytkownika, które pomagają nam w sprawnym świadczeniu usług. Dzięki nim zapamiętywane są dane niezbędne do logowania użytkownika oraz jego preferencje
(np. wyszukiwania). Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę oraz nieusuwanie ich z dysku. Pliki cookie są nieszkodliwe dla komputera ani zawartych w nim danych.

Korespondencja e-mail

Właściciel Portalu zastrzega sobie prawo do przesyłania wiadomości zawierających informacje związane z działalnością Portalu (nowości, zmiany w portalu, powiadomienia, życzenia świąteczne etc.). Ponadto podanie adresu e-mail przez zarejestrowane Pary jest jednoznaczne z wyrażeniem zgony na otrzymywanie wiadomości komercyjnych, związanych branżowo z Portalem. Liczba tego typu wiadomości nie może jednak przekroczyć 2 tygodniowo (ograniczenie to nie dotyczy osób, które skorzystały z usługi Newslettera).

Forum

Do forum mają dostęp wszyscy odwiedzający Portal, dlatego treść postów jest jawna. Dane osobowe osób wypowiadających się na łamach forum Portalu są dostępne jedynie
dla innych, zarejestrowanych użytkowników.

Prawa autorskie

Treści zawarte na stronach Portalu objęte są prawami autorskimi i nie mogą być wykorzystane do celów komercyjnych.
Niektóre obszary Portalu wykorzystują pliki cookie, czyli pliki tekstowe zapisywane
na komputerze użytkownika, które pomagają nam w sprawnym świadczeniu usług.
Dzięki nim zapamiętywane są dane niezbędne do logowania użytkownika oraz jego preferencje (np. wyszukiwania). Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę oraz nieusuwanie ich z dysku. Pliki cookie są nieszkodliwe dla komputera
ani zawartych w nim danych.

 

Polityka prywatności

O mnie

Konsultant Ślubny Agnieszka Kudela

Agnieszka Kudela

Od kiedy tylko pamiętam miłość i śluby są moją pasją, którą dzisiaj chciałabym się z Wami podzielić. POZNAJ MNIE

Eksperci

Facebook

Instagram

Newsletter

Bądź na bieżąco:

Polityka prywatności

Ankieta


Jaki był/ będzie motyw przewodni Waszego wesela?

ślub i wesele
atrakcje weselne
archiwum ankiet  

Ostatnio dodane firmy

Wszystkie grafiki, zdjęcia i teksty podlegają ochronie prawnej na mocy ustawy o prawie autorskim. Używanie ich w jakikolwiek sposób bez uprzedniego, pisemnego zezwolenia jest zabronione i może spowodować pociągnięcie do odpowiedzialności cywilnej i karnej.

Follow on Bloglovin



Bloglovin icon Facebook icon Google+ icon